video Gigel Păuneț, fondatorul Shaormeriei Băneasa, mărturii despre începuturile sale: “De mic am avut patima jocurilor de noroc”
Galerie foto (1 fotografii): Gigel Păuneț, fondatorul Shaormeriei Băneasa, mărturii despre începuturile sale: “De mic am avut patima jocurilor de noroc”
Vlad Măntoiu | Publicat: 20.11.2025 19:20 | Actualizat: 20.11.2025 19:28
Podcastul I AM MEDIA BUSINESS, realizat de Victor Vrînceanu, revine vineri, 21 noiembrie, pe YouTube iAMnews, cu un episod intens și personal. Invitatul ediției a 5-a este Gigel Păuneț, fondatorul Shaormeriei Băneasa, care vorbește deschis despre trecutul său, despre greșeli, vulnerabilități și drumul neașteptat către afacerea care i-a schimbat viața.
- Episodul 5 al podcastului I AM MEDIA BUSINESS, cu Gigel Păuneț, fondatorul Shaormeriei Băneasa, va fi disponibil pe canalul oficial de YouTube iAMnews, vineri, 21 noiembrie, de la ora 19:00.
“Jucam la păcănele și la poker”. Cum a început drumul lui Gigel Păuneț
Fondatorul Shaormeriei Băneasca rememorează, în dialogul cu Victor Vrînceanu, o perioadă dificilă din tinerețe, marcată de tentația jocurilor de noroc. A fost, spune el, o “patimă” periculoasă, care i-ar fi putut deturna destinul.
“De mic am avut și patima jocurilor de noroc. Jucam la păcănele, la poker, cum apăruseră pe atunci aparatele alea”, a recunoscut acesta.
Tânărul Gigel Păuneț mergea frecvent într-o sală de jocuri de lângă Gara Basarab din București, un loc în care, fără să știe, urma să primească o șansă la care nu se aștepta.
Un moment care i-a schimbat destinul
În acea sală de jocuri, patronul care deținea atât aparatele, cât și o covrigărie și o patiserie din apropiere, l-a observat. Văzând că tânărul petrecea ore întregi acolo, i-a făcut o propunere.
“Patronul m-a văzut și mi-a spus ‘nu vrei să te angajezi mai bine, decât să te joci toată ziua?’. Și i-am zis da”, a mai povestit Gigel Păuneț.
Proprietarul locațiilor i-a spus atunci să vină a doua zi: “Vino mâine dimineață la ora 5:30, că dacă vii, te pot pune să înveți patiserie.”
Gigel Păuneț s-a prezentat la ora stabilită, însă lucrurile au căpătat o turnură neașteptată chiar din prima zi: “A doua zi nu venise cineva la covrigărie, că chiar dacă venisem la patiserie”, își aduce acesta aminte.
Astfel, în loc să înceapă ceea ce credea că va fi o formare în patiserie, a fost direcționat către covrigărie, unde a lucrat o bună perioadă de timp.
Adaugă comentariu
Pentru a comenta, trebuie să fii logat. Dacă ai deja un cont, intră în cont aici. Daca nu ai cont, click aici pentru a crea un cont nou.






Cele mai citite



